Οι επικρατέστεροι παρουσιαστές για το νέο τηλεπαιχνίδι του Star (Vid)

Οι επικρατέστεροι παρουσιαστές για το νέο τηλεπαιχνίδι του Star (Vid)

Ποιοι έχουν περάσει από δοκιμαστικό.

Τα σχέδιά τους για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό το Star ποντάρει στο τηλεπαιχνίδι «Cash or trash» που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Πρόκειται για μία εκπομπή όπου οι συμμετέχοντες θα πηγαίνουν προς πώληση αγαπημένα αντικείμενα που ήταν ξεχασμένα. Ήδη στην τηλεόραση του Star κυκλοφόρησε το trailer για τις δηλώσεις συμμετοχής.

Το τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» έχουν ήδη ξεκινήσει και τα δοκιμαστικά για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι. Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου τρεις άνδρες έχουν ξεχωρίσει και είναι οι επικρατέστεροι για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού.

Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τη γνωστοποίηση της κόντρας του με τον ΣΚΑΪ έχει βρεθεί πλήθος προτάσεων και πρόσφατα έκανε και δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι του καναλιού της Κηφισιάς.

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος πέρασε επίσης από δοκιμαστικό για το νέο παιχνίδι. Ο ηθοποιός αναμένεται να ενταχθεί και στη σειρά «Μόλις χθες» του ΣΚΑΪ.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κίμωνας Φραγκάκης είναι επίσης ένα πρόσωπο που αρέσει πολύ στο Star. Δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό ωστόσο έχει μία μεγάλη πορεία στον δημοσιογραφικό χώρο και τον χώρο των εκδόσεων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.