Survivor | Αυτή είναι η influencer που μπαίνει στη θέση της Ιωάννας Τούνη (Vid)

Survivor | Αυτή είναι η influencer που μπαίνει στη θέση της Ιωάννας Τούνη (Vid)

Η παραγωγή είναι σε αναζήτηση προσώπων.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Survivor» έχει ξεκινήσει. Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται στον ΣΚΑΪ για πέμπτη σεζόν και η παραγωγή βρίσκεται στην αναζήτηση προσώπων που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά όσον αφορά την τηλεθέαση.

Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό η παραγωγή φέτος ποντάρει περισσότερο στο ριάλιτι στοιχείο και λιγότερο στο αθλητικό. Κάπως έτσι το μοντέλο και Influencer Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα βήμα από το να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η κοπέλα που έχει γνωστή μέσω του πρώτου κύκλου του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ είναι σε συζητήσεις με την Acun Medya.

Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στις κάμερες. «Το ότι έγινε ένα τηλεφώνημα και ένα ραντεβού, δεν σημαίνει ότι θα γίνει κάτι. Έχει γίνει τηλεφώνημα και ραντεβού. Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα. Νομίζω είναι η περίοδος που θα ήθελα ψυχολογικά να πάω. Τα χρήματα δεν τα βάζω προτεραιότητα, βάζω πιο πολύ το ότι είναι εμπειρία ζωής και μετά από αυτό θα έχεις λίγη δημοσιότητα παραπάνω» σημείωσε στην κάμερα του «Happy Day».

Η παραγωγή ήθελε ένα πρόσωπο με ισχυρή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Θυμίζουμε ότι πέρσι έγινε πρόταση στην Ιωάννα Τούνη, με το μοντέλο να αρνείται. Η ξανθιά influencer δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθεί να μπει στο ριάλιτι φέτος κι έτσι η παραγωγή έψαξε αλλού.

Η Acun Medya έκανε πρόταση στη Βρισηίδα Ανδριώτου με τις δύο πλευρές να είναι σε διαπραγματεύσεις. Σημειώνεται ότι η πρεμιέρα του ριάλιτι θα γίνει μέσα στις γιορτές και στην παρουσίαση θα είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.