Survivor 2022 | Η εντυπωσιακή παίκτρια στην οποία ποντάρει πολλά ο Acun

Survivor 2022 | Η εντυπωσιακή παίκτρια στην οποία ποντάρει πολλά ο Acun

Θα καταφέρει να κερδίσει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τη θέλουν να βρίσκεται κοντά στην είσοδό της στο ριάλιτι «Surviror» του ΣΚΑΪ.

Η Βρισηίδα που έγινε αρχικά γνωστή από τη συμμετοχή της στο άλλο ριάλιτι μόδας του Ατζούν, My Style Rocks, του ίδιου καναλιού, επιβεβαίωσε ότι της έχει γίνει πρόταση από την παραγωγή του Survivor, η ίδια αισθάνεται ψυχολογικά έτοιμη για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, όμως τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, καθώς δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

«Το ότι έγινε ένα τηλεφώνημα και ένα ραντεβού, δεν σημαίνει ότι θα γίνει κάτι. Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα. Νομίζω είναι η περίοδος που θα ήθελα ψυχολογικά να πάω», δήλωσε στην κάμερα του ALPHA η εντυπωσιακή Βρισηίδα, η οποία είχε απασχολήσει στο παρελθόν την επικαιρότητα μέσα από τον διαδικτυακό διαξιφισμό της με την πρώην φίλη και συνεργάτιδά της Ιωάννα Τούνη.

«Τα χρήματα δεν τα βάζω προτεραιότητα, βάζω πιο πολύ το ότι είναι εμπειρία ζωής και μετά από αυτό θα έχεις λίγη δημοσιότητα παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τα υπέρογκα ποσά που ακούγονται πως θα δοθούν φέτος στους παίκτες της ομάδας των Διάσημων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.