«Η Φάρμα» | Άρχισαν τα δύσκολα απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό

«Η Φάρμα» | Άρχισαν τα δύσκολα απέναντι στον ισχυρό ανταγωνισμό

Το ριάλιτι περιπέτειας σημείωσε μονοψήφια νούμερα το βράδυ της Δευτέρας.

Πριν λίγα 24ωρα έκανε πρεμιέρα η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1. Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι περιπέτειας επέστρεψε στο κανάλι του Αμαρουσίου με τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ αποτελεί μεγάλο στοίχημα για το κανάλι τη φετινή χρονιά λόγω του ισχυρού ανταγωνισμού της prime time ζώνης. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που ξεκίνησε νωρίτερα από το «Survivor» και το «MasterChef» που αναμένονται στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η «Φάρμα» ξεκίνησε εξαιρετικά τη φετινή τηλεοπτική της πορεία ωστόσο ο ισχυρός ανταγωνισμός τις καθημερινές την έφερε σε μονοψήφια ποσοστά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 σημείωσε 8,8% στο γενικό σύνολο. Η «Φάρμα» βρέθηκε πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό αφού την ίδια ώρα η «Γη της Ελιάς» του Mega σημείωσε 26,2% ενώ ο «Σασμός» έφτασε στο 24,7% κερδίζοντας σημαντικό κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού.

Ίδιες περίπου ήταν οι επιδόσεις της «Φάρμας» και στο δυναμικό κοινό. Το ριάλιτι περιπέτειας σημείωσε 9,5% στις ηλικίες 18-54 ετών. Ο «Σασμός» με 24,8% και η «Γη της Ελιάς» με 19,4% κυριάρχησαν την ίδια ώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η «Φάρμα» πήρε τη Δευτέρα πολύ καλό lead in από το «Ράδιο Αρβύλα» αφού η σατιρική εκπομπή σημείωσε 19,2% και 22,6% σε γενικό σύνολο και δυναμικό κοινό αντίστοιχα. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι και οι «Άγριες Μέλισσες» που μεταδίδονται αμέσως μετά ξεπέρασαν το 18% σε γενικό σύνολο και νεανικό κοινό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.