Survivor | Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν κλείσει (Vid)

Survivor | Αυτοί είναι οι διάσημοι που έχουν κλείσει (Vid)

Ποιοι δύο μπορεί να μη μπουν στο αεροπλάνο.

Σε ρυθμούς «Survivor» κινείται ο ΣΚΑΪ αλλά και η Acun Medya. Το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται για πέμπτη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου μετά την επιτυχία που είχε ο προηγούμενος κύκλος.

Η παραγωγή του ριάλιτι είναι σε συνεχείς επαφές με πρόσωπα προκειμένου να συγκροτηθεί μία ομάδα για τους διάσημους που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Στόχος είναι να βγει στον αέρα περισσότερο το ριάλιτι στοιχείο και λιγότερο το αθλητικό.

Μέχρι σήμερα οκτώ πρόσωπα έχουν κλείσει για την ομάδα των διασήμων.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μέχρι σήμερα έχουν κλείσει με την παραγωγή του ριάλιτι οι Βαλαντης, Νότης Χριστοδούλου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Σάκης Αρσενίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μυριέλλα Κουρεντή και Ελισάβετ Σπανού. Όπως τονίστηκε στο ρεπορτάζ δύο από αυτούς είναι πιθανό να μην ταξιδέψουν τελικά για τον Άγιο Δομήνικο.

Ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali αναμένεται στην Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα. Ο ίδιος έχει και τον τελευταίο λόγο για την επιλογή των παικτών χωρίς να αποκλείεται και η συμβολή του ΣΚΑΪ σε ορισμένες περιπτώσεις.

Οι διαδικασίες πάντως πρέπει να τρέξουν αρκετά γρήγορα. Μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες πρέπει να περάσουν από καραντίνα λόγω των περιορισμών που ισχύουν για τα ταξίδια λόγω του κορωνοϊού.

Η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στις γιορτές με πιθανότερη ημερομηνία την 27η Δεκεμβρίου. Στην παρουσίαση θα είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.