Έσπασε τα κοντέρ το OPEN τον Απρίλιο

Χτυπιέσαι από τα γέλια… πλουτίζοντας: Το OPEN έχει την κορυφαία εκπομπή της ελληνικής TV (Vid)

Και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης.

Η Area 51. Τα κρυπτογραφημένα μηνύματα του Φράνσις Μπέικον. Το αίνιγμα του “Kryptos”. Το τι βρίσκεται στον πυρήνα της Γης. Και γιατί αυτός ο τύπος εδώ και μια πενταετία σχεδόν δεν έκανε (συστηματικά) τηλεόραση. Αυτά είναι, με διαφορά, τα 5 μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια του κόσμου.

Κι αν για τα τέσσερα πρώτα οι πιθανότητες να πάρουμε απάντηση στο εγγύς μέλλον είναι όσες και το ν’ αποδοθεί μετά θάνατον το Νόμπελ Ειρήνης στον Αδόλφο Χίτλερ, τουλάχιστον τώρα ξέρουμε γιατί ο Διονύσης Ατζαράκης μετά το υπέροχο Cineλθετε που απολαμβάναμε στον ΣΚΑΪ αποφάσισε ν’ «αποτραβηχτεί» από την μικρή οθόνη: γιατί απλά δεν τον έψηνε η όλη φάση (και γιατί, μεταξύ μας, μια χαρά τα «έλεγε» με το κοινό από το ξεκαρδιστικό κανάλι του στο YouTube).

Ευτυχώς για τους τηλεθεατές- που δεν έχουν και τρελή πληθώρα ποιοτικών γαλανόλευκων επιλογών-, εν τέλει… ψήθηκε: εδώ και δύο εβδομάδες ο κορυφαίος stand up comedian της χώρας κάνει βόλτες τον κόσμο με το ΤΑΧΙ του και μοιράζει αφειδώς χρήμα, παρέα με μνημειώδεις ατάκες από αυτές που μένουν χαραγμένες στην εύθυμη μνήμη δια παντός.

Ο Ατζαράκης είχε δώσει από το τρέιλερ κιόλας το στίγμα του: μεγάλες ποσότητες καλοδεχούμενης καμενιάς, λογοπαίγνια από εκείνα που καίνε τα μισά εγκεφαλικά κύτταρα, αφήνοντας τα υπόλοιπα μισά να στέλνουν σήμα στο πρόσωπο να τρανταχτεί σύσσωμο από τα γέλια, έξυπνο χιούμορ και, φυσικά, λεφτά για όσους απαντούν σωστά στις ερωτήσεις.

Το ΤΑΧΙ κερδίζει δια περιπάτου την άτυπη μάχη του πιο fun-to-watch προγράμματος της φετινής σεζόν, εν πολλοίς, φυσικά, χάρη στην παρουσία του… ταρίφα (ο οποίος στο τελευταίο επεισόδιο είπε πως αν κέρδιζε ο ίδιος τα χρήματα που δίνει, επιτέλους θα πήγαινε να πάρει εκείνο το δίπλωμα οδήγησης- ρε, τι σας είπαμε; Κακά λογοπαίγνια και πηγαίο χιούμορ).

Σε περίπτωση που είστε τίποτα περίεργοι κι εξακολουθείτε, φερ’ ειπείν, να παίρνετε μετρό εν μέσω πανδημίας, επιβιβαστείτε στις 17.55 κάθε Σάββατο και Κυριακή στο ΤΑΧΙ του Διονύση, για μια τηλεοπτική κούρσα του OPEN που θα σας μείνει αξέχαστη.

Μπορεί ν’ ακούγεται κλισέ, όμως τέτοιες εκπομπές αποτελούν γόνιμη εδαφική έκταση μέσα στην έρημο.

Ναι, σωστά το καταλάβετε: αποτελούν όαση…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.