Γυναίκα - έκπληξη στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

«Ελλάδα έχεις ταλέντο» | Ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει

Τι σκέφτονται στον ΑΝΤ1.

Στην τελική ευθεία οδεύει ο προγραμματισμός των τηλεοπτικών σταθμών για το δεύτερο μισό της σεζόν. Στον ΑΝΤ1 μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται και η πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αφού πέρασε από χίλια κύματα.

Αρχικά, υπήρξε μίνι θρίλερ με το πρόσωπο που θα το παρουσιάσει και στη συνέχεια με την πρεμιέρα. Ο χαμηλός αριθμός των ταλέντων που είχαν δηλώσει συμμετοχή δημιούργησε ένα επιπλέον πρόβλημα στην παραγωγή.

Ωστόσο όπως φαίνεται στο κανάλι δημιουργείται ένας «πονοκέφαλος» ως προς το πρόγραμμα που θα αντικατασταθεί από το «Ταλέντο» στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα znews στο κανάλι υπάρχει προβληματισμός για το αν πρέπει να αντικαταστήσουν το «Rouk Zouk Special» της Κυριακής με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θέλουν να ξεκινήσει στα μέσα του Ιανουαρίου. Το τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως στη σύσκεψη που έγινε στον ΑΝΤ1 πριν από λίγες μέρες δεν είχε συνυπολογιστεί ότι η «Φάρμα» θα φέρει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τις καθημερινές. Μένει να δούμε αν στον ΑΝΤ1 θα πάρουν το ρίσκο να αντικαταστήσουν το «Rouk Zouk Special» ή θα υπάρξει αλλαγή.

Σημειώνεται ότι παρουσιαστές στο talent show θα είναι ο Νικόλας Ράπτης με τον Σταύρο Σβήγκο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.