Απάντηση - γροθιά Αντώνη Κανάκη για Γιώργο Καπουτζίδη (Vid)

Απάντηση – γροθιά Αντώνη Κανάκη για Γιώργο Καπουτζίδη (Vid)

Αναμενόμενη η στάση του παρουσιαστή για αυτό που ρώτησε ο ηθοποιός τον πρωθυπουργό.

Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Καπουτζίδης έγινε viral στα social media για καλό σκοπό, με το ερώτημα που έθεσε προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τους λόγους που συνταγματικά αναγνωρίζεται λιγότερο από έναν «μεθύστακα και βίαιο σύζυγο-πατέρα», μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι.

Η ομιλία που έκανε ο ηθοποιός σε ημερίδα για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας, αναρτήθηκε από πολλούς και ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» δε θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν την τοποθέτηση του ηθοποιού.

Δεν χρειάζεται να γραφτεί πως ο Κανάκης και οι συνεργάτες του τάσσονται αναφανδόν υπέρ των όσων είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και τον συνεπικούρησαν στην ερώτηση που έθεσε προς τον κ. Μητσοτάκη, προτρέποντας με τη σειρά τους τον πρωθυπουργό να απαντήσει σε αυτό που τον ρώτησε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Πριν από χρόνια, δεν ξέρω αν το θυμάστε, υπήρχε η μόδα τότε στην ελληνική τηλεόραση να καλούν όλους αυτούς τους ακραίους και να ακούγονται συνεχώς κουβέντες και απόψεις μίσους ενάντια στους ομοφυλόφιλους, στους μετανάστες, σεξιστικά σχόλια κλπ. Δεν είχε έρθει ακόμη αυτό το κλίμα που έχουμε τώρα οπότε γίνονταν αυτά για πλάκα και δεν κουνιόταν φύλλο. Τότε, λοιπόν, με σατιρικό βεβαίως τρόπο και όχι μόνο εμείς παλεύαμε απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα γιατί ήταν πραγματικά πολύ εξοργιστικό αλλά νιώθαμε κάπως μόνοι.

Θυμάμαι από τότε τον Γιώργο να δηλώνει ότι “εγώ δεν θα πάω ποτέ καλεσμένος αυτή την περίοδο σε αυτές τις εκπομπές που καλούν αυτούς τους ανθρώπους” και τον είχα εκτιμήσει πάρα πολύ. Τον εκτίμησα στη συνέχεια ακόμα περισσότερο γιατί πολύ θαρραλέα και πολύ όμορφα, ακριβώς όπως πρέπει, δίνει τον αγώνα για ποιο πράγμα; Για τα αυτονόητα!

Γιατί όλα αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα το 2021 στην Ελλάδα και στην κοινωνία αλλά δεν είναι. Θέλουμε και εμείς να ζητήσουμε, αν και δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ απάντηση, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει στο ερώτημα που του έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης γιατί πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον μια απάντηση. Και εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει λιγότερα δικαιώματα από εμάς», σχολίασε ο Κανάκης  on air.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.