Survivor | Oι 4 Διάσημοι που υπέγραψαν και φεύγουν για Άγιο Δομήνικο (Vid)

Survivor | Oι 4 Διάσημοι που υπέγραψαν και φεύγουν για Άγιο Δομήνικο (Vid)

Ανατρέπονται όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επιλογή των παικτών του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει για πέμπτη σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στο κανάλι του Φαλήρου όλα κινούνται στους ρυθμούς του.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Acun Ilicali από το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Τούρκος παραγωγός είναι κι αυτός που θα έχει την τελική επιλογή για τους παίκτες που θα μπουν στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομήνικο προκειμένου να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτό σημαίνει ότι πρόσωπα που είχαν ακουστεί δε θα συμμετάσχουν τελικά στο ριάλιτι.

Όπως σημείωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Γιώργος Σκρομπόλας, ο Τούρκος παραγωγός κάνει συνεχή ραντεβού προκειμένου να έχει άποψη για τους παίκτες. Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Acun Ilicali είχε ραντεβού και με άλλα πρόσωπα για το ριάλιτι επιβίωσης.

Πρόκειται για τον παγκόσμιο πρωταθλητή της ελευθέρας πάλης, Γιώργο Πηλίδη, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, Θανάση Μπέλλο αλλά και τον Γιάννη Αεράκη, γνωστό youtuber. Ακόμη, το όνομα του Χρήστου Βολικάκη, παγκόσμιου πρωταθλητή ποδηλασίας είναι στη λίστα όπως και αυτό του Άρη Σοϊλέδη που είναι πολύ πιθανό να δούμε τελικά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έγιναν ακόμη δύο ραντεβού αλλά τα συγκεκριμένα πρόσωπα δε ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομήνικο. Πρόκειται για τον βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη και την Εύη Βατίδου, η οποία γνωστοποίησε ότι δε θα βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι διαδικασίες πάντως πρέπει να τρέξουν από εδώ και πέρα. Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα προγραμματίζεται για μέσα στις γιορτές με πιθανότερη ημερομηνία την 27η Δεκεμβρίου.

Όσο για τους 4 Διάσημους που έχουν ήδη υπογράψει;

Όπως ειπώθηκε δια στόματος Γρηγόρη Μπάκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πρόκειται για τους Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.