«Άγριες Μέλισσες»: Παραδόθηκε το τελευταίο επεισόδιο - Πότε θα το δούμε

Η φωτό που προκάλεσε χαμό: Αυτό είναι το γκέι φιλί που κόπηκε απ’ τις «Άγριες Μέλισσες» (Pic)

Σε ποια χώρα η σκηνή δεν προβλήθηκε.

Οι Άγριες Μέλισσες τον τελευταίο καιρό συζητιούνται, πέρα από τη σεναριακή εξέλιξη της σειράς του ΑΝΤ1, και για εξωκαλλιτεχνικούς λόγους, με πρώτον αυτόν της σκηνής του φιλιού ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές, σκηνή η οποία προκάλεσε αντιδράσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο.

Στην Ελλάδα η σκηνή προβλήθηκε κανονικά παρόλες τις αντιδράσεις στα social media από συντηρητική πλευρά των χρηστών, ευτυχώς λιγότερων από προηγούμενες αντίστοιχες σκηνές. Στην Κύπρο όμως δε συνέβη το ίδιο.

Η σκηνή δεν προβλήθηκε και όπως ενημερώνουν τα κυπριακά ΜΜΕ η σκηνή που κόπηκε δεν ήταν καν η πιο «σοκαριστική» του επεισοδίου.

«Δεν ήταν το πρώτο γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στον γιο του Ακύλα Μεγαρίτη, Λευτέρη, και τον ανιψιό του ιδιοκτήτη του θεάτρου στο οποίο ανεβάζει παράσταση ο θίασός του. Ήταν το δεύτερο.

Στην Κύπρο βέβαια δεν είδαμε κανένα εκ των δύο. Μάλλον κάποιοι αποφάσισαν ότι επρόκειτο για μια σκηνή που θα… σκανδαλίσει. Ή θα εκνευρίσει. Το δεύτερο πάντως το πέτυχαν.

Στο ίδιο επεισόδιο μάλιστα, προβλήθηκε μία σκηνή που ο σύντροφος του Λευτέρη βρίσκεται ημίγυμνος, δεμένος και χτυπημένος μέσα στα αίματα σε μια αποθήκη όπου τον οδήγησε ο πατέρας του Ακύλας, όταν σοκαρισμένος έμαθε για τη σχέση του γιου του με άντρα. Αυτή η σκηνή δεν κόπηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά το showbiz.cyprustimes.com:

Η φωτό που προκάλεσε χαμό: Αυτό είναι το γκέι φιλί που κόπηκε απ’ τις «Άγριες Μέλισσες» (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.