O πιο αγαπημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπαίνει στο «Καφέ της Χαράς

O πιο αγαπημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπαίνει στο «Καφέ της Χαράς

Έρχεται σε έναν ρόλο που κανείς δεν περίμενε.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε συμμετοχή ως γκεστ σε ένα επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» της δεύτερης περιόδου, ως Λάκη Φουρτουνάκης. Ο ρόλος του έγινε τεράστια επιτυχία, οι ατάκες του έμειναν αξέχαστες αλλά είχε και άσχημες συνέπειες για τον ηθοποιό.

Ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι ο ρόλος και η αναγνώριστη μαζί με την ταύτισή του ως ηθοποιό με αυτόν, τον έχει στοιχειώσει. Η επιστροφή του όμως σε σειρά που γράφει ο Χάρης Ρώμας θα γίνει με κάτι εντελώς διαφορετικό στο οποίο δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» θα εισβάλλει στο «Καφέ της Χαράς» στον ρόλο ενός μαφιόζου, ενός ανθρώπου της νύχτας.

«Κάνω γυρίσματα για το Καφέ της Χαράς και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Κάνω έναν ρόλο κόντρα σε αυτά που με έχουν συνηθίσει και ευχαριστώ πολύ τον Χάρη που έγραψε έναν τέτοιο ρόλο πάνω σε αυτόν που με κυνηγάει από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Είμαι ένας που εισβάλλει από τον χώρο της νύχτας, και έρχεται ως μαφιόζος και διεκδικεί πράγματα. Φέρνει μια αναπάντεχη αναστάτωση στο χωριό», δήλωσε ο ηθοποιός με τους φαν της σειράς να αναμένουν τον νέο του αυτό ρόλο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.