Survivor | Τα αυστηρά συμβόλαια των παικτών (Vid)

Survivor | Τα αυστηρά συμβόλαια των παικτών (Vid)

Το σχέδιο του Acun σε περίπτωση που τα νούμερα δεν είναι καλά.

Δύο εβδομάδες απομένουν για την πρεμιέρα του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δημοσιεύματα το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου.

Μέχρι σήμερα δεκάδες ονόματα έχουν γραφτεί ότι έχουν δώσει τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι. Ωστόσο όπως σημειώθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega καλημέρα» κάποιους από αυτούς δε θα τους δούμε τελικά στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα οι τελικές υπογραφές της παραγωγής με τα πρόσωπα που θα μπουν στο ριάλιτι θα πέσουν λίγο πριν πετάξουν για Άγιο Δομήνικο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι ο Acun Ilicali θέλει να προλάβει φέτος τις διαρροές. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν αυστηρές ρήτρες για τα πρόσωπα που θα μπουν αλλά και σε περίπτωση που μιλήσουν συγγενείς πρώτου βαθμού.

Όπως τονίστηκε προβλέπεται ακόμη και αποχώρηση από το ριάλιτι. Όπως τονίστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τα ποσά που δίνονται φέτος για την ομάδα των διασήμων δεν έχουν σχέση με παλαιότερους κύκλους.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Γιώργο Μπέζα, ο Acun Ilicali έχει κρατήσει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ σε περίπτωση που το ριάλιτι δεν πάει καλά από άποψη τηλεθέασης. Μην ξεχνάμε ότι φέτος είναι η σεζόν της μυθοπλασίας.

Αν το ριάλιτι τα βρει σκούρα απέναντι στον ανταγωνισμό δεν αποκλείεται να μπουν πρόσωπα που έχουμε δει σε προηγούμενους κύκλους. Στην παρουσίαση θα είναι και φέτος ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.