Με αυτό το πρόγραμμα χτυπάει το Mega τη νέα σεζόν

Με αυτό το πρόγραμμα χτυπάει το Mega τη νέα σεζόν

Τι σχεδιάζουν στο μεγάλο κανάλι.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα τηλεοπτική σεζόν. Καθώς η φετινή οδεύει προς το φινάλε της τα επιτελεία των καναλιών δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το φθινόπωρο όπου θα πέσουν στη μάχη της τηλεθέασης.

Το φθινόπωρο αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το λανσάρισμα του Mega. Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη βγήκε ξανά στον αέρα 1,5 περίπου χρόνο μετά το «μαύρο» της digea τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Reallife» το κανάλι αναμένεται να χτυπήσει τη νέα σεζόν με τρεις σεζόν και δύο μουσικά σόου. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ναυάγησε οριστικά η σειρά που είχε στα σκαριά ο Γιώργος Κυρίτσης όχι όμως για οικονομικούς λόγους.

Κάπως έτσι στο νέο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθεί σειρά με την υπογραφή της Μυρτώς Κοντοβά, ακόμη μία με την υπογραφή της Τίνας Καμπίτση. Στο κάδρο υπάρχει και τρίτη χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. Για το δεύτερο μισό της σεζόν, σύμφωνα με τη «Real» προορίζεται η αστυνομική σειρά «Απαγωγή».

Με αυτό το πρόγραμμα χτυπάει το Mega τη νέα σεζόν

Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα θα υπάρχουν και μουσικά σόου. Δική του εκπομπή θα έχει ο Αντώνης Ρέμος που θα είναι αφιερωμένη σε καλλιτέχνες και θα έχει διάρκεια δέκα επεισόδια. Για το δεύτερο μισό της σεζόν προορίζεται η συνέχεια των μουσικών συναυλιών που αναδείχτηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με τη «Real» στο πρόγραμμα του καναλιού θα υπάρχει και ψυχαγωγικό μαγκαζίνο 10-12 το πρωί που θα το παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα. Στην ομάδα αναμένεται να ενταχθούν ακόμη τρία άτομα.

Για τα απογεύματα ετοιμάζεται τηλεπαιχνίδι γνώσεων που δε θα βασίζεται σε ξένο φορμάτ και θα είναι πρωτότυπη ιδέα. Στα σχέδια του καναλιού σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι και η υλοποίηση του «Gogglebox» όπου άνθρωποι της διπλανής πόρτας σχολιάζουν τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.