Ράκος ο Αντώνης Κανάκης | Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις σφοδρές κατηγορίες σε βάρος του

Ράκος ο Αντώνης Κανάκης | Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις σφοδρές κατηγορίες σε βάρος του

Το «Ράδιο Αρβύλα» δεν έκανε «γαργάρα» όσα έγιναν γνωστά.

Καμία διάψευση από πλευράς Αντώνη Κανάκη δεν υπήρξε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το «Ράδιο Αρβύλα» βγήκε μερικά λεπτά πριν ζωντανά στον αέρα χωρίς τον Παναγιωτόπουλο, με τον Κανάκη να ανακοινώνει επίσημα το τέλος του συνεργάτη του από την εκπομπή, έχοντας μάλιστα αφαιρέσει και το όνομά του από τους τίτλους αρχής.

Σε αντίθεση με ό,τι περίμεναν οι περισσότεροι, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» παραδέχτηκε πως ο Παναγιωτόπουλος είναι αναμεμειγμένος σε υπόθεση διακίνησης υλικού πορvογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας της καταγγελία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η οποία δεν θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί από πουθενά αλλού.

«Για μας το θέμα είναι πάνω απ’ όλα ηθικό και ανθρώπινο και δεν μας νοιάζει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Νιώθουμε θυμό, στεναχωρημένοι, προδομένοι», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως κανένα μέλος της εκπομπής δεν είχε ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη δικαστική υπόθεση με κατηγορούμενο τον Παναγιωτόπουλο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.