Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά ο Κανάκης...

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά ο Κανάκης…

Αυτό που οι φανατικοί του «Ράδιο Αρβύλα» φοβόντουσαν.

Ήταν μόλις χθες όταν σας γράφαμε πως το «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσει κανονικά στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν 2022 – 2023, καθώς στο συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη υπήρχε σχετική ρήτρα που δέσμευε το κανάλι να εξακολουθήσει να έχει την εκπομπή στο πρόγραμμά του ακόμα και αν η τηλεθέαση ήταν χαμηλή.

Όλα αυτά, βέβαια, πριν τον σάλο που ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίηση των αισχρών πράξεων του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τη δημόσια κατακραυγή που -δικαιολογημένα!- ακολούθησε.

Τα δεδομένα άλλαξαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, καθώς ο Παναγιωτόπουλος κατάφερε εν μία νυκτί να γκρεμίσει όσα έχτιζαν οι «Ράδιο Αρβύλα» για χρόνια. Παρά την άμεση απομάκρυνσή του από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», οι συσκέψεις που ακολούθησαν στο κανάλι του Αμαρουσίου ακόμα και μετά την «απολογία» Κανάκη ο οποίος δήλωσε άγνοια για τις δικαστικές περιπέτειες του στενού του συνεργάτη, δεν άφησαν πολλά περιθώρια.

Όπως μαθαίνουμε, μετά την ανακοίνωση του Κανάκη πως το «Βινύλιο» δεν θα βγει στον αέρα αυτήν την εβδομάδα, ο ίδιος εξέφρασε τη σκέψη του στον ΑΝΤ1 να διακοπούν οι εκπομπές του μετά τα Χριστούγεννα και μάλιστα όχι μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα, αλλά οριστικά. Αιτία, φυσικά, η πληθώρα αρνητικών σχολίων στα οποία οι χρήστες του διαδικτύου ξεκαθαρίζουν πως δεν πιστεύουν ούτε τον ίδιο ούτε τα άλλα μέλη της παρέας όταν λένε «δεν γνώριζα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Στη δημοσιότητα τα ανάρμοστα μηνύματα που έστελνε σε κοπέλες μέσω social media (Pics)

Ο Κανάκης θεωρεί πως μετά το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου, η σχέση του με τους τηλεθεατές δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να είναι η ίδια, την ίδια ώρα που είναι σαφές πως όλη η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» δεν έχει την ψυχολογία να συνεχίσει να… πουλάει τρέλα και να κάνει πλάκα on air.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πώς αντέδρασαν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 στην ανακοίνωση της πρόθεσης του Κανάκη να διακόψει οριστικά τις εκπομπές του, σίγουρα, όμως, δεν επιθυμεί να χάσει ένα τηλεοπτικό προϊόν που του εξασφαλίζει τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε μία δύσκολη ζώνη.

Οι αποφάσεις, πάντως, θα παρθούν άμεσα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.