Ράκος ο Αντώνης Κανάκης | Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις σφοδρές κατηγορίες σε βάρος του

«Ράδιο Αρβύλα» τέλος για φέτος – Η απόφαση του ΑΝΤ1

Αλλαγή δεδομένων.

Η ατυμόσφαιρα στο «Ράδιο Αρβύλα» ήταν αρκετά βαριά στη χθεσινή εκπομπή και ήταν εμφανές πως όσα έγιναν με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν επέτρεπαν σε Κανάκη – Σερβετά – Κιούση και τη λοιπή ομάδα να κάνουν με το ίδιο κέφι την παρουσίαση.

Ακόμα περισσότερο δε θα μπορούσαν να κάνουν το «Βινύλιο».

Ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 να διακοπούν οι δύο εκπομπές για το 2021 και να επιστρέψει η παρέα από το 2022. Αυτό το αίτημα ενδεχομένως να έγινε πιο επιτακτικό μετά τα όσα έχουν κυκλοφορήσει ως λεπτομέρειες για τις πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τις οποίες παραδέχτηκε, ενώ έχουν υπάρξει και αρκετές αιτιάσεις για τους «Ράδιο Αρβύλα» από το κοινό στα social media.

Εν τέλει, η διοίκηση του ΑΝΤ1, βλέποντας πως είναι πλέον μεγάλο το βάρος στην ψυχολογία για τους συντελεστές μιας εκπομπής που βασίζεται στην καλή διάθεση και την πλάκα, αποφάσισε να βάλει τέλος στις δύο εκπομπές μέχρι το τέλος του χρόνου, με την ελπίδα να έχει αλλάξει το κλίμα και να μπορούν να αντεπεξέλθουν οι τρεις παρουσιαστές και μέχρι πρότινος συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που εξέφρασαν ρητά το πόσο προδομένοι ένιωσαν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.