Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο | Σε ταβέρνα με την επί 1,5 μήνα σύζυγό του (Vid)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τον σάλο | Σε ταβέρνα με την επί 1,5 μήνα σύζυγό του (Vid)

Γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν στην Αλόννησο πριν 1,5 μήνα.

Από το βράδυ της Δευτέρας πρώτο θέμα συζήτησης αποτελούν οι πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το υλικό που έχει δημοσιεύσει χωρίς τη συγκατάθεση μιας κοπέλας με την οποία ήταν μαζί το 2016.

Ο ίδιος βγήκε και ομολόγησε την πράξη του, κάνοντας λόγο για «κακή συγκυρία» και ανέφερε πως δεν είχε σκοπό να βλάψει, όμως πλέον όλα είναι, δικαίως, εναντίον του.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» διαχώρισαν τη θέση τους και είναι τρομερά εκνευρισμένοι μαζί του.

Στη χθεσινή εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, έκαναν τη σύνδεση με κάποιες πράξεις του και συνειδητοποίησαν ότι ποτέ δεν είχαν γνωρίσει κάποια σύντροφό του. Στην ίδια κατηγορία ίσως βρίσκεται και η γυναίκα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ο ίδιος παντρεύτηκε πριν ενάμιση μήνα στην Αλόννησο με μια κοπέλα, κρυφά απ΄όλους, χωρίς να είναι γνωστό αν είχε ενημερώσει γι΄αυτό τον Κανάκη, τον Κιούση και τον Σερβετά ή αν μπήκε καν στη διαδικασία να τους καλέσει στο γάμο.

Η συγκεκριμένη γυναίκα παραμένει στο πλάι του μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς στην εκπομπή της Στεφανίδου έδειξαν φωτογραφίες του ζευγαριού σε μαγαζί εστίασης, την Τρίτη, δηλαδή μια ημέρα μετά το «ξέσπασμα» των πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε σε μαγαζί στην Περέα το μεσημέρι της Τρίτης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.