Νέος έρωτας γεννιέται στον «Σασμό» | Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Αλλάζει ο σχεδιασμός του ALPHA για τον «Σασμό»

Τι θα δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν. Ο «Σασμός» έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην prime time του ALPHA και έφερε σημαντικά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι της Κάντζας.

Ο έρωτας του Αστέρη με την Αργυρώ αλλά και οι περιπέτειες των υπόλοιπων ηρώων έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο ότι η σειρά που βασίζεται στο best seller του Σπύρου Πετρουλάκη έχει ανεβάσει τους μέσους όρους του καναλιού.

Κάπως έτσι στον ALPHA σκέφτονται την περαιτέρω αξιοποίησή της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youfly.com οι ιθύνοντες του ALPHA σκέφτονται η σειρά «Σασμός» να μεταδίδεται πέντε φορές την εβδομάδα. Οι άνθρωποι του καναλιού βλέπουν τον ανταγωνισμό να φουντώνει το δεύτερο μισό της σεζόν και θέλουν να βγουν «νικητές» σε αυτή τη μάχη.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει η ιδέα ο «Σασμός» που παρουσιάζει μια μεγάλη δυναμική από το ξεκίνημα της σεζόν να έχει πέντε επεισόδιο την εβδομάδα. Αν το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα, τότε ο «Σασμός» θα μεταδίδεται το βράδυ της Παρασκευής ή την Κυριακή.

Στον ALPHA περιμένουν να ανοίξουν τα χαρτιά τους και τα υπόλοιπα κανάλια προκειμένου να δούνε τις ώρες και μέρες μετάδοσης των νέων παραγωγών που πρόκειται να βγουν στον αέρα από τον άλλο μήνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.