Άσχημα τα νέα για το «Big Brother»

Big Brother: Πότε κάνει πρεμιέρα

Ποιος είναι ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το «Big Brother» τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το ριάλιτι εγκλεισμού επιστρέφει στις οθόνες σχεδόν δέκα χρόνια μετά την προβολή της τελευταίας εκδοχής του στον ALPHA.

Ο Μεγάλος Αδερφός έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση αφού ήταν το πρώτο ριάλιτι τέτοιου είδους που μεταδόθηκε ποτέ. Ήταν το 2001 όταν ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό δίνοντας παράλληλα την παρουσίαση στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σύμφωνα με τη «Real» ο ΣΚΑΪ προγραμματίζει να βγάλει στον αέρα το ριάλιτι την Κυριακή 30 Αυγούστου.

Μην ξεχνάμε ότι το «Big Brother» ήταν προγραμματισμένο για τον Μάρτιο ωστόσο οι εξελίξεις με την πανδημία ανάγκασαν τον ΣΚΑΪ να το βάλει στον «πάγο».Θυμίζουμε ότι στην παρουσίαση θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ρόλο στο ριάλιτι αναμένεται να έχει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην μεγάλη επιστροφή του στα τηλεοπτικά πράγματα μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, το ριάλιτι θα μεταδίδεται στις 11 το βράδυ από τον ΣΚΑΪ. Η ώρα επιλέχθηκε προκειμένου να μπορούν να μεταδίδονται και πιο «πιπεράτες» σκηνές. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο σπίτι μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του καναλιού.

Κάθε Κυριακή θα μεταδίδεται ζωντανή εκπομπή όπου θα υπάρχει και η αποχώρηση της εβδομάδας μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα δεν αποκλείεται το ζωντανό του «Big Brother» να μετακινηθεί την Παρασκευή, φέρνοντας το «The Voice» την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.