Μάρκος Σεφερλής: Στον ΑΝΤ1 (και) τα δικαιώματα της ταινίας «Χαλβάη 5 - 0»

Με εκπομπή – έκπληξη στον ΑΝΤ1 ο Μάρκος Σεφερλής! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Την απάντηση δίνει ο ίδιος.

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος ετοιμάζεται για μεγάλο τηλεοπτικό «χτύπημα».

Στον ΣΚΑΪ τον περιμέναμε, στον ΑΝΤ1 θα τον δούμε τελικά, με τον ίδιο να παραδέχεται πως δεν τα βρήκε με το κανάλι του Φαλήρου, γι’ αυτό και κατέληξε να συμφωνήσει με το Μαρούσι.

«Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, ήταν να γίνει όντως αυτή η δουλειά, απλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Δεν έγινε κάτι, δεν τσακωθήκαμε. Του χρόνου ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό στον ΑΝΤ1 που θα αρέσει στον κόσμο και θα του κρατάει συντροφιά», είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του. 

«Η εκπομπή θα ξεκινήσει μετά τον Οκτώβριο», κατέληξε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης ήδη από την αρχή της σεζόν.

Τι εκπομπή θα είναι αυτή; 

Ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» είχε πριν εβδομάδες κάνει λόγο για μια εκπομπή σαν μεξικάνικο project που θα είναι κάτι σαν σήριαλ – ριάλιτι. «Δεν θα έχει παρουσιαστή. Ουσιαστικά βλέπουμε τη ζωή ενός πολύ γνωστού κωμικού, στη δουλειά και το σπίτι του. Θα παίζει και η Έλενα Τσαβαλιά. Δεν θα τον βλέπουμε σαν Μάρκο, θα είναι ένας ρόλος όλο αυτό», η Κατερίνα Καινούργιου.

Πρόκειται για κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τον Σεφερλή να μοιάζει βέβαιος πως η συνταγή θα αποδειχτεί επιτυχημένη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.