J2US | Το υπέρογκο ποσό που κοστίζει στον Νίκο Κοκλώνη κάθε επεισόδιο

J2US | Το υπέρογκο ποσό που κοστίζει στον Νίκο Κοκλώνη κάθε επεισόδιο

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα.

Είναι από τα show που έχουν συζητηθεί πολύ στην ελληνική τηλεόραση. Το «Just the 2 of Us» μετακόμισε από το Open στον ALPHA και στην prime time του Σαββάτου και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.

Σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το κόστος κάθε επεισοδίου του τραγουδιστικού show του ALPHA. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του δημοσιογράφου το πρωί της Δευτέρας, το κάθε επεισόδιο κοστίζει στην εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη γύρω στις 280.000 ευρώ.

Σε αυτό το ποσό βέβαια μπαίνουν οι μισθοί όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με την παραγωγή.

«Εγώ θλίβομαι. Σημασία έχει ότι το σόου του Κοκλώνη έχει 280.000 ευρώ το επεισόδιο. Το σόου που κάνει 10,8% είναι ό,τι πιο ακριβό στην ελληνική τηλεόραση, άρα κάποιοι άνθρωποι που είναι δίπλα του δεν του λένε να κάνει κάτι σωστά. Εγώ με χαρά να του πω και τζάμπα». σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας

«Από την άλλη όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δουλειά… Που είναι τεχνικοί, μακιγιέζ, δημοσιογράφοι. Ο Κοκλώνης είναι ένας παραγωγός που τους πληρώνει όλους. Όλα μετριούνται κάθε χρονιά με τα νούμερα;» είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά. «Αν θέλει ο Κοκλώνης να χάνει 150.000 ευρώ από την τσέπη του… Χάνει λεφτά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.