Τελικός GNTM: «Σε άκουσα να με βρίζεις, να με λες ιερόδουλη!» (Vid)

Τελικός GNTM: «Σε άκουσα να με βρίζεις, να με λες ιερόδουλη!» (Vid)

Το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εκρηκτικό.

Ολοκληρώνεται το «GNTM» στην τηλεόραση του Star. Το ριάλιτι μόδας έχει φτάσει στο φινάλε με την Κυβέλη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο να διεκδικούν την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο.

Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Σύμφωνα με όσα είπε η Κυβέλη λίγο πριν την τρίτη δοκιμασία του τελικού, το κλίμα στο σπίτι είναι άσχημο μετά τη γνωστοποίηση της βαθμολογίας στην πρώτη δοκιμασία.

Τις άσχημες σχέσεις μεταξύ των παικτών εντόπισαν και οι κριτές και συγκεκριμένα η Ζενεβιέβ.

«Η Όλγα τα έβαψε μαύρα κι ο Κωνσταντίνος με μίσησε πιο πολύ από ποτέ… Άκουσα διάφορα ξεσπάσματα κι ο Κωνσταντίνος μιλούσε για εμένα» είπε η Κυβέλη σημειώνοντας ότι όλα ξεκινήσαν μετά την πρώτη βαθμόγηση όπου προηγείται. Τόσο η Όλγα όσο και ο Κωνσταντίνος αντέδρασαν στα λεγόμενα της συμπαίκτριάς τους με τον τελευταίο μάλιστα να αναφέρει ότι η Κυβέλη προσπαθεί διαρκώς να τους μειώσει.

Η φιναλίστ όμως του ριάλιτι μοντέλων, που έχει ξεσηκώσει και κατά το παρελθόν αντιδράσεις δε σταμάτησε και ανέφερε στον συμπαίκτη της: «Μέχρι που πέρασα από έξω και σε άκουσα να με βρίζεις… Ο Κωνσταντίνος με αποκάλεσε ιερόδουλη μέσα στον όλο πανικό, που έλεγε κι έλεγε. Αυτήν την κουβέντα κράτησα και δεν το συζήτησα καθόλου με τα παιδιά. Δεν υπήρχε λόγος, κράτησα την απόστασή μου».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.