Πρεμιέρα GNTM | H κολυμβήτρια του Ολυμπιακού που χάζεψε τους κριτές με την εμφάνισή της (Vid)

GNTM | Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον νέο κύκλο

Τι θα δούμε το προσεχές χρονικό διάστημα.

Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε ο τέταρτος κύκλος του GNTM στο Star. Το ριάλιτι μοντέλων ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες με μεγάλη νικήτρια την Κυβέλη Χατζηευστρατίου, κοπέλα που είχε ξεχωρίσει από το ξεκίνημα του ριάλιτι.

Όπως ανακοινώθηκε θα υπάρξει και πέμπτος κύκλος για το ριάλιτι μοντέλων. Η απόφαση του Star για συνέχισή του αποτελεί μία μίνι έκπληξη αφού τα νούμερα τηλεθεασης δεν ήταν και τα καλύτερα και το ριάλιτι χάθηκε στον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό της prime time ζώνης.

Ωστόσο υπάρχει λόγος που οι ιθύνοντες του καναλιού πήραν αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr η εταιρεία παραγωγής του Acun Ilicali καραδοκούσε για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του ριάλιτι. Όταν έγινε γνωστή η επιθυμία του Τούρκου παραγωγού, στο Star έσπευσαν να κλείσουν τα δικαιώματα για δύο ακόμη σεζόν.

Όπως φάνηκε όμως και από τα νούμερα τηλεθέασης τη φετινή σεζόν, το ριάλιτι μοντέλων πρέπει να αλλάξει πράγματα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση των κριτών.

Ακόμη όμως είναι εξαιρετικά νωρίς για τέτοιου είδους σενάρια με τις εξελίξεις να μετατοπίζονται για την περίοδο του Πάσχα. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν είναι ακόμη σίγουρο πότε θα μεταδοθεί ο πέμπτος κύκλος.

Στο Star υπάρχει σκέψη να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023. Αυτό θα φέρει το «MasterChef» σε back to back σεζόν στο πρόγραμμα του καναλιού, ωστόσο είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε σενάριο αφού δεν έχει κάνει πρεμιέρα ο έκτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.