Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

Survivor | Το σχέδιο του Acun σε περίπτωση χαμηλών επιδόσεων

Το πλάνο της παραγωγής.

Λίγες μόλις ημέρες απέχουμε από τη μεγάλη πρεμιέρα του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Τόσο οι παίκτες των μαχητών όσο και των διασήμων έχουν αναχωρήσει για Άγιο Δομήνικο με τη μεγάλη πρεμιέρα να αναμένεται την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης ξεκινά νωρίτερα προκειμένου να καταφέρει να χτίσει το κοινό του. Ήταν κάτι που βοήθησε το «Survivor» την περασμένη σεζόν δίνοντας του πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο όπως δείχνουν και τα στοιχεία της Nielsen, φέτος δεν είναι η χρονιά των ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr υπάρχει σχέδιο από την παραγωγή αν τα πράγματα για το ριάλιτι δεν εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Τούρκος παραγωγός είναι έτοιμος σε περίπτωση που δει τα σκούρα να μετατρέψει το φετινό «Survivor» σε… All Star εκδοχή με παλιούς παίκτες να επιστρέφουν.

Άλλωστε η εκδοχή ενός All star πάντα υπάρχει στο μυαλό του Acun Ilicali, αφού είναι κάτι που γίνεται και στην Τουρκία. Ο παραγωγός του ριάλιτι ήταν εκείνος που είχε την τελική επιλογή του παικτών των δύο ομάδων.

Μάλιστα στους μαχητές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr ο Acun Ilicali έκανε φύλλο και φτερό τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα. Όπως έχει γραφτεί άλλωστε η παραγωγή φέτος έδωσε έμφαση στο ριάλιτι στοιχεία και όχι στο αθλητικό.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα μεταδίδεται Κυριακή με Τετάρτη στις 9 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.