Σφοδρή επίθεση στον Αλεξάνδρου | Ξέσπασε σε κλάματα για την εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού με ροζ βίντεο (Vid)

Σφοδρή επίθεση στον Αλεξάνδρου | Ξέσπασε σε κλάματα για την εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού με ροζ βίντεο (Vid)

Ξέσπασε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

Τεράστιος σάλος έχει προκληθεί στην ελληνική showbiz με τις αποκαλύψεις για revenge porn. Εδώ και λίγες μέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορείται ότι ανέβασε στο διαδίκτυο προσωπικές στιγμές με τη σύντροφό του χωρίς την έγκρισή της.

Η υπόθεση είναι σε δικαστική εκκρεμότητα εδώ και χρόνια. Ο Στάθη Παναγιωτόπουλος μάλιστα παραδόθηκε στις Αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από νέα μήνυση εναντίον του.

Ωστόσο οι αποκαλύψεις δε σταματούν εδώ.

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι επιχειρηματίας της Αθήνας μήνυσε γνωστό δημοσιογράφο για διαρροή προσωπικών τους στιγμών. Μάλιστα του ζητά 50 χιλιάδες ευρώ. Το θέμα σχολιάστηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου πρόκειται για δημοσιογράφο που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Μάλιστα η καταγγελία έγινε από άνδρα επιχειρηματία. Όταν έγινε γνωστή η είδηση όλες οι εκπομπές αναφέρθηκαν σε γνωστό πανελίστα, που συμμετέχει μάλιστα αυτή την περίοδο σε εκπομπή.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που είναι στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στοχοποιήθηκε από χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Ο ίδιος θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση και ξέσπασε σε λυγμούς.

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε….» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεσπώντας σε κλάματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.