Από συνεργάτες του Αρναούτογλου, με δική τους εκπομπή στον ΑΝΤ1

Από συνεργάτες του Αρναούτογλου, με δική τους εκπομπή στον ΑΝΤ1

Οι σκέψεις των ανθρώπων του ΑΝΤ1.

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου βρέθηκε στην πρώτη θέση προ κορωνοϊού, επέστρεψε σε αυτή μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων και όπως φαίνεται θα κλείσει στην κορυφή την ιδιότυπη αυτή σεζόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα. Το late night που παρουσιάζει σημείωσε φέτος μεγάλη επιτυχία, βοήθησε σε αυτό και η σειρά «Άγριες Μέλισσες» και θα συνεχίσει να συντροφεύει τους τηλεθεατές.

Θα υπάρξουν όμως σημαντικές αλλαγές. Η κυριότερη έχει να κάνει με τις «Μύγες» κατά κόσμον Νικόλα Ράπτη, Φάνη Λαμπρόπουλο και Θανάση Πασσά που υποδέχονταν τους καλεσμένους και ρωτούσαν ό,τι δεν τολμούσαν οι άλλοι.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 σκοπεύουν να αυτονομίσουν την συγκεκριμένη εκπομπή. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να δημιουργηθεί μία σατυρική εκπομπή με επικαιρότητα και ειδησεογραφία.

Στην εκπομπή τα θέματα θα γίνονται κωμικά σκετσάκια δίνοντας έναν ευχάριστο τόνο. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα στόχος των ανθρώπων του ΑΝΤ1 είναι η εκπομπή θα βγαίνει στη late night ζώνη μία φορά την εβδομάδα.

Ωστόσο οι όποιες σκέψεις είναι ακόμη υπό επεξεργασία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.