Δραματικές εικόνες | Εκκενώνεται το σπίτι του GNTM (Vid)

GNTM | Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής

Αλλάζει ρόλο ο Γιώργος Καράβας.

Ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τις δύο τελευταίες σεζόν του «GNTM» στο Star. Ο Γιώργος Καράβας αν και έχει πίσω του μία μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του ως coach στο ριάλιτι μοντέλων στο κανάλι της Κηφισιάς.

Η θετική του αύρα και η συγκαταβατικότητά του τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στους συμμετέχοντες. Μάλιστα στον μεγάλο τελικό ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τη μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι.

Όπως φαίνεται αυτό ήταν μία «πρόβα» για το μέλλον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα στην εκπομπή «Mega καλημέρα», ο Γιώργος Καράβας είναι σε συζητήσεις με την παραγωγή προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου. Το μοντέλο που ήρθε από τις ΗΠΑ ουσιαστικά αντικατέστησε τη Βίκυ Καγιά που έγραψε τη δική της ιστορίας στο ριάλιτι.

Όπως σημειώθηκε στο ρεπορτάζ του «Mega καλημέρα», το εντυπωσιακό μοντέλο θα επιστρέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να συνεχίσει την επαγγελματική της πορεία. Αυτό φαίνεται ότι ανοίγει τον δρόμο για τον Γιώργο Καράβα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ τα καστ θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα. Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια ότι αναμένονται κι άλλες αλλαγές αφού ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι δεν κατάφερε να κερδίσει σημαντικό κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού.

Οι επιδόσεις ήταν πεσμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και το ριάλιτι δεν κατάφερε να τα βάλει με τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό της prime time ζώνης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.