«Μη μιλάς εσύ για ηθική και αισθητική Φαίη!»: Άγριος καβγάς Χαϊκάλη - Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού» (Vid)

«Μη μιλάς εσύ για ηθική και αισθητική Φαίη!»: Άγριος καβγάς Χαϊκάλη – Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού» (Vid)

Ξέφυγαν τα πράγματα στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σε έξαλλη κατάσταση βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα το πρωί της Τρίτης ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός παρενέβη ζωντανά στην εκπομπή μετά τα πλάνα που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας.

Ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε λόγο για «δημοσιογραφική αλητεία» ενώ σημείωσε ότι γίνεται προσπάθεια «εξόντωσής του». Οι τόνοι ανάμεσα στον ηθοποιό αλλά και τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής ανέβηκαν με τον Χαϊκάλη να κάνει λόγο μάλιστα για «εμμονή» του καναλιού στο πρόσωπό του.

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή ήταν από τη γενική πρόβα και όχι από την πρεμιέρα.

«Δημοσιογραφική αλητεία! Ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση. Πού το έχετε ακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ σε θέατρο; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Έλεος! Σας έχει γίνει εμμονή!», φώναζε ο Παύλος Χαϊκάλης στον αέρα.

Σε εκείνο το σημείο ήρθε η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα σε υψηλούς τόνους. «Επειδή γνωριζόμαστε χρόνια, σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου, όσο κανένας άλλος Έλληνας παρουσιαστής. Δεν έχω αμφισβητήσει ποτέ το ταλέντο σου, λέω ότι είσαι από τους κορυφαίους ηθοποιούς. Εγώ πάω να σε καταστρέψω;» υπογράμμισε ο παρουσιαστής.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν έξαλλος φωνάζοντας: «Αναγκάζομαι αυτή τη στιγμή να απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε με την εμμονή τη δικιά σου ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο!».

Η ένταση συνεχίστηκε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Παύλο Χαϊκάλη παρά την προσπάθεια του Βαγγέλη Περρή να ρίξει τους τόνους. Ο καβγάς συνεχίστηκε όταν πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά που μίλησε για ευπρέπεια.

«Αν θέλουμε να μιλήσουμε για ευπρέπεια, όταν ήμουν στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και πρωταγωνιστές σε παράσταση του Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μπορώ αν θέλεις να βρω το απόσπασμα σε εκείνη την εκπομπή όπου είχατε έρθει καλεσμένοι για την ευπρέπεια, το πώς μιλούσατε και τα σχόλια που κάνατε. Μπορώ να το κάνω αλλά δεν θα το κάνω. Για την ευπρέπεια, οπότε όταν κάποιος μιλάει, τουλάχιστον προς εμένα σε αυτή την εκπομπή, να θυμηθεί κάποια πράγματα. Κι εδώ θα βάλω μια τελεία», σημείωσε η ξανθιά παρουσιάστρια.

«Τα θυμάμαι όλα Φαίη μου. Πίστεψέ με, μην το βγάλεις το απόσπασμα γιατί θα εκτεθείς εσύ, όχι εγώ. Μην το βγάλεις γιατί θα εκτεθείς εσύ, όχι εγώ. Και περί αισθητικής και ευπρέπειας μη μου μιλάς. Εσύ ειδικά Φαίη μου, σε μένα περί αισθητικής και ευπρέπειας μη μου μιλάς. Σε παρακαλώ πάρα πολύ!», απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.