5Χ5 | Επιστρέφει σε νέα ώρα ο Μάρκος Σεφερλής

Ανατροπή με τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1 (Vid)

Τι θα γίνει με τον δημοφιλή ηθοποιό στο κανάλι του Αμαρουσίου

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν από τα μεγάλα στοιχήματα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός παρουσιάζει από τον Απρίλιο του 2021 το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» στην απογευματινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν αναμφίβολα από τους νικητές τη φετινή σεζόν. Το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει σημείωσε πολύ καλά νούμερα και κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν κρυφό «άσο» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 χαρίζοντάς του πολύ καλές επιδόσεις.

Ωστόσο τα ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του στο κανάλι δεν ήταν πολύ ξεκάθαρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για ακόμη 200 επεισόδια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι θα τον απολαμβάνουμε στις οθόνες μας τουλάχιστον μέχρι το 2023. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αρχική συμφωνία του ηθοποιού με το κανάλι προέβλεπε το τηλεπαιχνίδι να ολοκληρωθεί τον Μάιο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε τον Μάρκο Σεφερλή και σε άλλο πρότζεκτ στο κανάλι του Αμαρουσίου αν τυχόν προκύψει κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» θα επιστρέψει από τις 10 Ιανουαρίου στην κανονική του ώρα αφού επανέρχεται στο πρόγραμμα η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.