Ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο καλύτερος showman της ελληνικής τηλεόρασης

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στο J2US λίγες ώρες πριν τον τελικό

Σημαντική διασπορά του ιού στο show.

Σημαντική διασπορά του κορωνοϊού παρατηρείται στο «Just the 2 of Us» του ALPHA. Το φαντασμαγορικό φιλανθρωπικό show του Νίκου Κοκλώνη ολοκληρώνεται το Σάββατο ωστόσο λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα λόγω των κρουσμάτων.

Τελευταίο «θύμα»ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Ο τραγουδιστής γνωστοποίησε ότι νοσεί από κορωνοϊό μέσω από τον λογαριασμό του στο Instagram σημειώνοντας παράλληλα ότι έχει ήπια συμπτώματα της νόσου.

Η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να παραστεί στον τελικό του show.

«Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Έχω πολύ ήπια συμπτώματα ευτυχώς, οπότε όλα καλά! Το δημοσιοποιώ πρωτίστως για να ενημερωθούν και να προστατευθούν τα άτομα όπου έχω συναναστραφεί τελευταία. Εύχομαι περαστικά σε όλους όσους νοσούν και να το περάσουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο ελαφριά… Τέλος αυτός θα είναι και ο λόγος που δεν θα με δείτε στον τελικό του J2US το Σάββατο! Καλή χρόνια να έχουμε, υγεία και μόνο υγεία.!» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στο instagram.

Σημειώνεται ότι πριν λίγα 24ωρα ο Χάρης Βαρθακούρης, εκ των φιναλίστ του show, γνωστοποίησε ότι νοσεί με κορωνοϊό. Την μέχρι πρότινος παρτενέρ του, Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα συνοδεύει ο Stan.

Με κορωνοϊό όμως νοσεί και η Δέσποινα Βανδή. Τη θέση της στην κριτική επιτροπή του show θα πάρει ο Νίκος Αλιάγας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.