«Αυτό έφταιγε»: Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαντά γιατί… αποσυντονίστηκε στο ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή (Vid)

«Αυτό έφταιγε»: Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαντά γιατί… αποσυντονίστηκε στο ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή (Vid)

Η εξήγηση λόγω τεχνικού προβλήματος.

Στον μεγάλο τελικό του J2US βρέθηκε ακόμα μία φορά τις τελευταίες ημέρες ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, για να ερμηνεύσει ζωντανά στο στούντιο της αγαπημένες του επιτυχίες.

Μεταξύ άλλων όταν βρέθηκε δίπλα στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, ο Θέμης Αδαμαντίδης αποφάσισε να σχολιάσει την εμφάνισή του στο σόου την ημέρα των Χριστουγέννων. Το ντουέτο του σε μία σειρά τραγουδιών με τη Δέσποινα Βανδή ήταν καταστροφικό και ο τραγουδιστής έγινε το κέντρο συζήτησης και σχολιασμού από την πλειοψηφία των χρηστών των social media.

O ίδιος ο Θέμης Αδαμαντίδης δικαιολόγησε αυτή την εμφάνιση ως πρόβλημα συντονισμού για το οποίο ο ίδιος δεν ευθύνεται δηλώνοντας: «Καλή χρονιά να ευχηθώ. Να γίνουν ακόμα καλύτερες εκπομπές. Λίγο πιο συντονισμένοι γιατί την προηγούμενη εβδομάδα έγινε κάτι που δεν έφταιγα».

Αμέσως ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τον λόγο λέγοντας: «Τι έγινε μωρέ; Είσαι ο καλύτερος. Σου είπαμε τίποτα εμείς; Σε αγαπάμε και είμαστε περήφανοι που είσαι μαζί μας από το πρώτο live. Ας έρθουν κι άλλοι εδώ να τραγουδήσουν όπως εσύ κι η Ελένη ζωντανά. Μπορούν; Εμ, δεν μπορούν! Εσύ ήρθες και το έκανες».

Μάλιστα η Βίκυ Σταυροπούλου, από τη θέση των κριτών, σχολίασε ότι ένα πρόβλημα στο μόνιτορ δεν επέτρεψε στον τραγουδιστή στο live των Χριστουγέννων να δει πότε ακριβώς έβγαινε να τραγουδήσει, οδηγώντας σε αυτό το πρόβλημα με τον συντονισμό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.