Η εκδίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου: Έτσι έκανε τον ΣΚΑΪ να το φυσάει και να μην κρυώνει με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

«Μια κυρία… τελοσπάντων, καταχρηστικός ο όρος…»: Ευθείες βολές Σπύρου Παπαδόπουλου σε ΣΚΑΪ για το τέλος του «Στην Υγειά μας» (Vid)

Έξω από τα δόντια μίλησε ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Σα βόμβα έσκασε την περσινή σεζόν το τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το πρόγραμμα που άφησε το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση ολοκληρώθηκε μετά από 17 χρόνια παρουσίας, με τα σενάρια να είναι πολλά.

Για το τέλος της εκπομπής μίλησε μήνες μετά ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, μάλιστα, άφησε αιχμές για συγκεκριμένο πρόσωπο του ΣΚΑΪ σε ό,τι αφορά στο φινάλε της εκπομπής.

Υπογράμμισε παράλληλα ότι ουδέποτε ο ίδιος κοίταξε τις επιδόσεις της στη Nielsen.

«Προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα τα οποία δεν κοιτούσα ποτέ. Εγώ ήθελα να παρουσιάζω τα τραγούδια που μεγάλωσα και να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη…  Δεν προβλήθηκαν οι εκπομπές. Στην τηλεόραση, σε επιτελικές θέσεις, δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν την αγαπούν και δεν τη σέβονται».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.