Η Φάρμα | Ανεκδιήγητος καβγάς Ηλιάδη - Τσουμελέκα on camera (Vid)

Η Φάρμα | Ανεκδιήγητος καβγάς Ηλιάδη – Τσουμελέκα on camera (Vid)

Οι δύο παίκτριες συζητούσαν επί 12 λεπτά δίχως διακοπή.

Αγγελική Ηλιάδη, Σάσα Μπάστα και Αθανασία Τσουμελέκα έκαναν καλή παρέα στη «Φάρμα». Όταν όμως η Τσουμελέκα έδωσε μαύρη πέτρα στη Μπάστα και την έβγαλε υποψήφια, η Ηλιάδη θεώρησε πως αυτό είναι προδοσία. Από εκείνη τη στιγμή υπήρχε μέσα της μια τάση να εκδικηθεί για τη Μπάστα και το έκανε στο αποψινό επεισόδιο, όπου ως αρχηγός έδωσε μαύρη πέτρα στην Τσουμελέκα.

Οι δυο τους, αν και έχουν έρθει πολύ κοντά, συγκρούστηκαν έντονα στο συμβούλιο. Επί 12 λεπτά μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον, μιλούσαν μεταξύ τους σε έντονο ύφος, ενώ ο Τανιμανίδης και οι υπόλοιποι παίκτες απλώς τους κοιτούσαν και περίμεναν να δουν πού θα καταλήξει όλο αυτό.

Κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν, με την Τσουμελέκα να χτυπάει το χέρι της στο τραπέζι και την Ηλιάδη να επιχειρεί mind games για να την εκθέσει ενώπιον των υπολοίπων.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, πήγε να καρφώσει την Τσουμελέκα για πράγματα που της είπε για τη Χριστιάνα, αλλά η τελευταία τα είχε ήδη ακούσει από την ίδια την Τσουμελέκα.

Κι ενώ υπήρξε αυτή η στιγμή έντασης, λίγο μετά το συμβούλιο, Τσουμελέκα και Ηλιάδη έκατσαν στο ίδιο παγκάκι στη φάρμα και αγκαλιάστηκαν, με την πρώτη να φιλάει τη δεύτερη και να της λέει «όταν βγεις έξω θα καταλάβεις» και τη δεύτερη να ζητάει συγγνώμη αν της φέρθηκε σκληρά…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.