Survivor | Xαμός με το ακατάλληλο πλάvο της πιο πληθωρικής παίκτριας (Pics & Vid)

Survivor | Xαμός με το ακατάλληλο πλάvο της πιο πληθωρικής παίκτριας (Pics & Vid)

Στην παραλία των Διασήμων γίνονται πραγματάκια.

Σημάδι για την αποχώρηση; Ως τέτοιο θα μπορούσε να εκληφθεί το πλάνο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αν δε γνωρίζαμε ότι η σκηνοθεσία αυτού του ριάλιτι έχει ούτως ή άλλως μια ροπή προς τέτοια πλάνα.

Το επόμενο πρωί μετά τον αγώνα επάθλου στον οποίο ηττήθηκαν οι Διάσημοι, τα κορίτσια της ομάδας αποφάσισαν να κάνουν μια τύποις απολέπιση, γεμίζοντας το σώμα τους με άμμο.

Αθηνά Ευμορφιάδη, Μυριέλλα Κουρεντή, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μαζεύτηκαν στην παραλία, έβαλαν άμμο στο κορμί τους, ιδίως από τη μέση και κάτω, και η Ευρυδίκη ήταν αυτή που κέρδισε την προσοχή της κάμερας.

Είναι αναμφίβολα η πιο πληθωρική γυναίκα των Διασήμων και στο χθεσινό επεισόδιο άλλαξε το μαγιό της, φορώντας ένα πολύχρωμο και πιο μικροσκοπικό μπικίνι που τόνιζε όλες τις καμπύλες της. Έτσι, η κάμερα ζούμαρε στο μπ0ύστο της την ώρα που η Ευρυδίκη άπλωνε την άμμο πάνω του και μετά έκανε ακριβώς το ίδιο για τους γλουτούς της…

Στο τέλος του επεισοδίου η αποχώρηση δεν είχε έρθει για την Ευρυδίκη, αφού ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έφυγε οικειοθελώς, όμως τόσο αυτή όσο και ο Βαλάντης με τη Μυριέλλα παραμένουν υποψήφιοι για την επόμενη εβδομάδα με τις ψήφους που έχουν ήδη καταμετρηθεί.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.