Survivor | Ακραίες σκηνές με Πηλίδη και Κατσαούνη - Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια (Vid)

Survivor | Ακραίες σκηνές με Πηλίδη και Κατσαούνη – Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια (Vid)

Ταύρος μαινόμενος ο Πηλίδης μόλις ο Κατσαούνης έριξε μπηχτή για τον Βαλάντη.

Το πρώτο σαββατιάτικο επεισόδιο του Survivor περιελάμβανε ένα αγώνισμα επάθλου, με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν ένα βάζο μέλι πριν τον αγώνα και να παλεύουν για να πάρουν ενάμιση βάζο ο καθένας.

Ο αγώνας εξελίχθηκε για πρώτη φορά με τους Διάσημους να προηγούνται ως επί το πλείστον, αν και κάποια στιγμή, ενώ ήταν μπροστά με 3-3, οι Μαχητές τους το γύρισαν σε 4-3.

Από το 4-4 και μετά, οι Διάσημοι κέρδιζαν, ισοφαρίστηκαν ξανά στο 5-5 και μετά δεν ήρθαν ποτέ ισόπαλοι με τους Μαχητές. Η τελική αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στον Θανάση Βισκαδουράκη και τον Γιώργο Κατσαούνη. Η λογική έλεγε πως ο δεύτερος θα κέρδιζε. Όμως το αγώνισμα ήταν φτιαγμένο για πιο μικρόσωμους και ευκίνητους. Ο Βισκαδουράκης, αν και 53 ετών, είναι πιο ευκίνητος και μπορεί να συρθεί κι έτσι έφτασε στον τελικό στόχο πρώτος.

Έβαλε την πρώτη μπάλα, μετά ο Κατσαούνης απάντησε, έβαλε τη δεύτερη ο Βισκαδουράκης, ισοφάρισε ο Κατσαούνης και τελικά ο «παππούς των Διασ’ημων», όπως τον αποκαλούν, πήρε τον τελικό πόντο.

Τα έξαλλα πανηγύρια που ακολούθησαν, δεν άρεσαν ιδιαίτερα στον Γιώργο Κατσαούνη, που τα έβαλε με τον Βαλάντη φωνάζοντας του «τώρα δε σε πονάει η μέση σου;». Ο Βαλάντης δεν ασχολήθηκε μαζί του. Ασχολήθηκε όμως ο Πηλίδης που του είπε να μη μιλάει. Οι δύο παίκτες σηκώθηκαν από τους πάγκους απειλητικά ο ένας προς τον άλλον. Ο Ρουβάς συγκράτησε τον Πηλίδη, ο Τσολάκης τον Κατσαούνη και έληξε το ζήτημα εκεί.

Βέβαια, μετά, όταν ο Λιανός ρώτησε τον Κατσαούνη για το περιστατικό, του απάντησε πως «είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, δεν έγινε τίποτα. Βέβαια, αν ο Γιωρίκας θέλει, δεν υπάρχει πρόβλημα». Με αυτό εννοούσε ότι είναι έτοιμος να… πλακωθούν αν υπάρχει επιθυμία. Σε όλη αυτή την διάρκεια, αυτό που αξίζει να δει κανείς, είναι τα χαζογελάκια ανάμεσα σε Κατσαούνη και Κουρεντή.

Η Μυριέλλα ήταν μάλιστα η μόνη που γέλασε σε ένα «αστείο» που είπε ο Κατσαούνης…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.