Survivor | Αλλαγή στις ημέρες μετάδοσης

Survivor | Αυτοί είναι οι 2 νέοι παίκτες που αναχώρησαν για Άγιο Δομήνικο (Vid)

Θα δούμε δύο νέους παίκτες στο ριάλιτι.

Την προσθήκη δύο ακόμη παικτών θα δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες στο «Survivor». O Acun Ilicali αποφάσισε να μπουν μέσα στο ριάλιτι δύο νέοι παίκτες που αναμένεται να κεντρίσουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον το τηλεοπτικού κοινού.

Μην ξεχνάμε ότι με την πρεμιέρα του «MasterChef» το βράδυ της Δευτέρας ο ανταγωνισμός στην prime time ζώνη ανεβαίνει κατακόρυφα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό και μέρες ο ποδοσφαιριστής Άρη Σοϊλέδης είναι ο πρώτος που αναμένεται να συμμετάσχει στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε περάσει από όλα τα τεστ προκειμένου να μπει από το ξεκίνημα του ριάλιτι.

Ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό με αποτέλεσμα ο Άρης Σοϊλέδης να μην ταξιδέψει τον Δεκέμβριο για τον Άγιο Δομήνικο. Μάλιστα όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής ο ποδοσφαιριστής έκανε εντατικές προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα.

Ο Άρης Σοϊλέδης προπονήθηκε ακόμη και στο ψάρεμα που θα του φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στον Άγιο Δομήνικο. Η δεύτερη είσοδο αφορά μία πρώην παίκτρια που συμμετείχε στον περσινό κύκλο.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, που ήταν μάλιστα πολύ δυνατή αγωνιστικά. Ένα πρόβλημα υγείας όμως δεν της επέτρεψε να παραμείνει για πολύ καιρό στον Άγιο Δομήνικο αποχωρώντας οικειοθελώς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» οι δύο νέοι παίκτες αναχώρησαν για τον Άγιο Δομήνικο κάτω από άκρα μυστικότητα το βράδυ της Κυριακής. Δε θα είναι μάλιστα οι μοναδικές προσθήκες όπως φαίνεται αφού ο Acun Ilicali συνηθίζει να έχει αυτή την τακτική με την είσοδο νέων παικτών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.