«Κλείστε τον να πάει στη Φαίη! Προσβάλλεις κι εμένα αυτή τη στιγμή»: Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σπύρο Μπιμπίλα (Vid)

«Κλείστε τον να πάει στη Φαίη! Προσβάλλεις κι εμένα αυτή τη στιγμή»: Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σπύρο Μπιμπίλα (Vid)

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή.

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος προκειμένου να σχολιάσει όλη την επικαιρότητα και τις εξελίξεις στον χώρο του θεάματος.

Στην έναρξη της εκπομπής ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών είπε ότι είχε να βγει και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μάλιστα την ίδια στιγμή χτυπούσε το skype από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μία φράση όμως του Σπύρου Μπιμπίλα εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τον ηθοποιό να σχολιάσει τη δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τους «Απαράδεκτους» στο Mega. «Με συγχωρείτε, επειδή είπα πως θα μιλήσω πέντε λεπτά σε εσάς…», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας με την παρουσιάστρια να αντιδρά.

«Αχ Σπύρο, θέλω να σου πω κάτι. Έχω αρχίσει και στενοχωριέμαι. Κάθε φορά που βγαίνεις στην εκπομπή λες “κρίμα ήθελα να βγω στη Φαίη”. Δηλαδή πραγματικά με κάνεις να νιώθω άσχημα. Όταν βγαίνεις στους άλλους κάνεις το ίδιο; Όταν βγαίνεις στους άλλους δεν γκρινιάζεις; Θέλεις να κλείσεις να βγεις απέναντι; Κλείστε τον Σπύρο να βγει απέναντι. Με το καλημέρα δε μπορώ, θέλω να βγω και απέναντι. Δηλαδή προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή», είπε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο ηθοποιός απάντησε ότι έπρεπε να κατέβει στην πορεία των ηθοποιών στο κέντρο της Αθήνας. Η κουβέντα ολοκληρώθηκε σε καλό επίπεδο με την Κατερίνα Καινούργιου να σημειώνει ότι η στάση του κ. Μπιμπίλα τη στεναχώρησε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.