Θεοφανία Παπαθωμά: Η απάντησή της για το viral βίvτεο του Γρηγόρη Πετράκου (Vid)

OPEN | Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια του καναλιού.

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στο πρόγραμμα του Open το επόμενο χρονικό διάστημα. Το κανάλι με έδρα το Κορωπί έχει ως στόχο να επιστρέψει στις υψηλές επιδόσεις τηλεθέασης και γι’ αυτόν τον λόγο θα υπάρχουν σημαντικές ανακατατάξεις σε όλες τις ζώνες.

Αυτή την περίοδο στην σκέψη των ανθρώπων του σταθμού είναι η μεσημεριανή ζώνη. Τα πρότζεκτ που είχε το κανάλι τον προηγούμενο καιρό δεν είχαν αναμενόμενα αποτελέσματα γι’ αυτό και στο Open γίνονται συζητήσεις για live ψυχαγωγική εκπομπή με νέα πρόσωπα σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου.

Το κανάλι δε θέλει σε καμία περίπτωση να μπει σε φάση διεκδίκησης προσώπων γι’ αυτό και θα εστιάσει σε πρόσωπα που βρίσκονται εκτός τηλεόρασης αυτή την περίοδο.

Η αναζήτηση επικεντρώνεται σε άτομα από τον χώρο της ηθοποιίας και της μουσικής σκηνής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και στη μεσημεριανή ο ανταγωνισμός είναι αυξημένος και τη φετινή σεζόν αφού εκτός από την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη υπάρχουν το «Καλό Μεσημεράκι» και το «Ρουκ Ζουκ» που έχουν κερδίσει σημαντικό κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού.

Η νέα αυτή εκπομπή αναμένεται να προβληθεί πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.