Στην πρεμιέρα του MasterChef με βίδες στο πόδι | Ο Ηλίας ο «Ρόμποκοπ» με τα φρικτά τροχαία που μάγεψε και έγινε viral σε δευτερόλεπτα (Vid & Tweets)

Στην πρεμιέρα του MasterChef με βίδες στο πόδι | Ο Ηλίας ο «Ρόμποκοπ» με τα φρικτά τροχαία που μάγεψε και έγινε viral σε δευτερόλεπτα (Vid & Tweets)

Ο Λιάκος -όπως τον αποκάλεσαν οι κριτές- έκανε τη διαφορά.

Πρεμιέρα απόψε για το MasterChef με νέους, επίδοξους σεφ να κάνουν την εμφάνισή τους στο πλατό των Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη και να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου.

Ένας εξ’ αυτών που κατάφερε να συζητηθεί πολύ στα social media είναι και ο «ράπερ – Ρόμποκοπ» -λόγω εμφάνισης και… γύψου- 34χρονος Ηλίας, ο οποίος μπορεί τελικά να πήρε την πολυπόθητη ποδιά για το bootcamp, δεν συζητήθηκε όμως τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες όσο για το γεγονός πως… δεν λέει να βάλει μυαλό μετά από τόσα τροχαία στα οποία έχει εμπλακεί και εξακολουθεί να οδηγεί μηχανή.

 

Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται πως έχει έφεση σε κάθε λογής ατύχημα, μιας και εμφανίστηκε με το πόδι στον γύψο και με βίδες στα κόκκαλο, καθώς λίγο πριν το MasterChef έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε! Επιπλέον, παραδέχτηκε πως από ατύχημα είχε πάθει και ολική αμνησία!

Συνολικά, ο ίδιος ανέφερε πάνω από 8 τροχαία στα οποία έχει σπάσει πολλά κόκκαλα.

Φυσικά, οι περιπέτειές του στην άσφαλτο δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της audition του επικράτησε ένας μικρός χαμός στο Twitter.

Πάρτε μια γεύση:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.