MasterChef | Tι τηλεθέαση σημείωσε η πρεμιέρα απέναντι σε «Survivor» και «Σασμό»

MasterChef | Tι τηλεθέαση σημείωσε η πρεμιέρα απέναντι σε «Survivor» και «Σασμό»

Τι δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το «MasterChef» στην τηλεόραση του Star. Ο μαγειρικός διαγωνισμός επέστρεψε για έκτη σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς κι όπως φαίνεται θα παίξει και φέτος καθοριστικό ρόλο στους πίνακες τηλεθέασης.

Το μαγειρικό ριάλιτι του Star κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να σταθεί πολύ καλά απέναντι στον πολύ σκληρό ανταγωνισμό. Μην ξεχνάμε ότι είχε να αντιμετωπίσει προγράμματα που ήδη έχουν χτίσει το κοινό τους εδώ και αρκετό καιρό.

Ποιες ήταν όμως οι επιδόσεις της πρεμιέρας;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το «MasterChef» σημείωσε 17,3% στο γενικό σύνολο. Ο μαγειρικός διαγωνισμός βρέθηκε έτσι στην τέταρτη θέση πίσω από τον «Σασμό» (21,9%), τη «Γη της Ελιάς» (20,4%) και το «Survivor» (20,2%).

MasterChef | Tι τηλεθέαση σημείωσε η πρεμιέρα απέναντι σε «Survivor» και «Σασμό»

Το «MasterChef» κατάφερε να ξεπεράσει τις «Άγριες Μέλισσες» που επέστρεψαν μετά τις γιορτές με 16,2% τηλεθέαση. Αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό η σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» που έπαιζε την ίδια ώρα με ποσοστό 10% αλλά και η «Φάρμα» με 5,6%.

Τα πράγματα ήταν ακόμη καλύτερα για το «MasterChef» στο δυναμικό κοινό. Στις ηλικίες 18-54 ετών ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star πήρε την πρωτιά με ποσοστό 21,9% αφήνοντας στη δεύτερη θέση το «Survivor» με 20,8% και τον «Σασμό» με 20,2%.

Ακολούθησαν οι «Άγριες Μέλισσες» με 16,4% και η «Γη της Ελιάς» με 13,1%. Αρκετά πιο πίσω βρέθηκαν η «Σκοτεινή θάλασσα» με 7,2% και η «Φάρμα» με 4,9%.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.