H παπάρα στο λάδι και ο μ@λ@κ@ς: Ο Ελληνοκαναδός παίκτης του MasterChef που αποθεώθηκε από κριτές και Twitter (Vid & Memes)

H παπάρα στο λάδι και ο μ@λ@κ@ς: Ο Ελληνοκαναδός παίκτης του MasterChef που αποθεώθηκε από κριτές και Twitter (Vid & Memes)

Μοιράστηκε με το «καλημέρα» τις δύο λέξεις που έμαθε πρώτα όταν ήρθε στην Ελλάδα.

Καθολική αποθέωση στα social media δέχτηκε ο Τζόναθαν από τον Καναδά κατά τη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου του φετινού MasterChef.

Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη και φρέσκια παρουσία, η οποία πήρε αρκετούς πόντους χάρη και στον γιο του που έγινε κατευθείαν meme με τις εκφράσεις του όταν κλήθηκε να μιλήσει για τη μαγειρική του μπαμπά και της μαμάς.

Επέστρεψε και την έκοψαν για 2η φορά: Η παίκτρια που έφυγε έξω φρενών απ’ το MasterChef μετά τα 3 «όχι» (Vid)

Ο Τζόναθαν γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, ταξίδεψε στη Λατινική Αμερική σε αρκετές χώρες και βρήκε στην Ελλάδα τη γυναίκα του, παντρεύτηκαν έκαναν παιδιά και στέριωσε. Εμφανίστηκε λοιπόν στο MasterChef και μαγείρεψε μια λατινοαμερικάνικη συνταγή με καλαμπόκι στους κριτές, που δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν τις πρώτες λέξεις που έμαθε στα ελληνικά.

Αυτές ήταν η… παπάρα στο λάδι και φυσικά η άλλη λέξη με τα τρία άλφα.

Ο Τζόναθαν ικανοποίησε τους 3 κριτές που τον πέρασαν στην επόμενη φάση επισημαίνοντας του 2-3 τεχνικά ζητήματα που θα πρέπει να δουλέψει.

Δείτε την audition του:

Το κοινό στα social media δεν έμεινε απλώς ικανοποιημένο, αλλά κατασυμπάθησε και πανηγύρισε για τον Τζόναθαν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.