«Το Πρωινό»: Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά | Ποια κανάλια τη διεκδικούν λόγω λήξης συμβολαίου με τον ΑΝΤ1

Ποια κανάλια καραδοκούν για την υπογραφή της.

Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1. Η ξανθιά παρουσιάστρια συμπληρώνει 9 χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου αφού υπέγραψε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2013.

Όπως είναι λογικό η υπόθεση της ανανέωσής της θα απασχολήσει αρκετά τα τηλεοπτικά δρώμενα. Μην ξεχνάμε ότι η Φαίη Σκορδά αποτελεί μία σταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση με πάνω από δέκα χρόνια παρουσίας στην πρωινή ζώνη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή της Φαίης Σκορδά με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Δημοσιεύματα μάλιστα την ήθελαν με δύο εκπομπές, με βραδινό show, κάτι που όπως φαίνεται απορρίπτει η ίδια αφού θεωρεί ότι θα ήταν κάτι εντελώς ξένο. Η Φαίη Σκορδά όμως έχει και αρκετούς μνηστήρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvnea, το Open με τον Γιάννη Λάτσιο πλέον διευθυντή προγράμματος καραδοκεί για την υπογραφή της. Το κανάλι με έδρα του Κορωπί θέλει να χτίσει εκ νέου ένα δυνατό πρόγραμμα προκειμένου να επιστρέψει στις καλές τηλεθεάσεις.

Μην ξεχνάμε ότι η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο από την περίοδο που οι δυο τους συνεργάστηκαν στον ΑΝΤ1. Την ξανθιά παρουσιάστρια όμως καλοβλέπει και το Star.

Το σχετικό ρεπορτάζ του tvnea αναφέρει ότι στο κανάλι της Κηφισιάς το πείραμα με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά στην πρωινή ζώνη δεν πέτυχε. Έτσι είναι σε αναζήτηση προσώπου για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.