Δύο νέες εκπομπές στο Open

Δύο νέες εκπομπές στο Open

Τι θα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε σημαντική αναδιάρθρωση του προγράμματός του προχωρά του Open. Το κανάλι με έδρα του Κορωπί έχει στόχο να κάνει την αντεπίθεσή του στο δεύτερο μισό της σεζόν προκειμένου να επιστρέψει στις καλές τηλεθεάσεις.

Στόχος είναι να μπουν οι βάσεις προκειμένου ο σταθμός να ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν 2022-2023. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν ήδη εγκριθεί δύο εκπομπές που θα κάνουν άμεσα πρεμιέρα αφού βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα που θα τις παρουσιάσουν.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η μία εκπομπή αφορά τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού και θα μεταδίδεται από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το Open ψάχνει ένα νέο πρόσωπο για την παρουσίασή του. Η δεύτερη εκπομπή σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr θα είναι βραδινό late night talk show, όχι ενημερωτικό αλλά κάτι ανάλογο με αυτό της Αννίτας Πάνια ή του Θέμη Γεωργαντά που πάνε πολύ καλά σε τηλεθέαση.

Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό δημοσίευμα το πρόσωπο που θα την παρουσιάζει είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο. Η ονοματολογία αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες μέχρι να γίνουν οι τελικές επαφές από το κανάλι που θα οδηγήσουν στις ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.