Survivor | Tόσες χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα δίνει ο Acun στον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή για να μπει στο ριάλιτι

Λίγο πριν πετάξει για Άγιο Δομήνικο: Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή με τον οποίο χώρισε τον Σεπτέμβρη (Vid)

Ακόμα ένας σύντροφος της Μυριέλλας στρέφει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Να πούμε πως δεν το περιμέναμε; Ψέματα θα είναι. Όλος αυτός ο ντόρος που έχει γίνει με τη Μυριέλλα Κουρεντή και το φλερτ που υπάρχει με τον Γιώργο Κατσαούνη, ήταν ένας απροσδόκητος θησαυρός μπροστά στα πόδια του Acun.

Και ο Τούρκος παραγωγός, βλέποντας πως οι τηλεοπτικές εκπομπές συντηρούν με τα ρεπορτάζ τους το θέμα και φιλοξενούν δηλώσεις του φερόμενου ως τωρινού συντρόφου της, Γιάννη Λυγνού, δεν έχασε την ευκαιρία να εμφανίσει ακόμα έναν πρώην.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής, με τον οποίο συνδέθηκε για μερικούς μήνες η Μυριέλλα Κουρεντή, σε λίγες μέρες πετά για Άγιο Δομήνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού αναψυχής που έχει κανονίσει από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο ίδιος, ανέφερε σε δηλώσεις του πως με την ηθοποιό συνδέθηκαν ερωτικά το καλοκαίρι, όμως τον Σεπτέμβριο έληξε αυτό που είχαν, Κάτι που αν ισχύει, δημιουργεί ερωτηματικά για την σχέση της ηθοποιού με τον Γιάννη Λυγνό, τον συνοδοιπόρο της μουσικά και συντροφικά, για τον οποίο μιλούσε με κλάματα σε προηγούμενο επεισόδιο, δείγμα του ότι τον γνωρίζει πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.