Survivor | Xαμός με το ακατάλληλο πλάvο της πιο πληθωρικής παίκτριας (Pics & Vid)

Survivor | Ποιοι συζητούν και ποιοι είναι ήδη στον Άγιο Δομήνικο (Vid)

Βροχή τα ονόματα για το ριάλιτι.

Συνεχίζεται η ονοματολογία στο «Survivor». Τις τελευταίες ημέρες όλα κινούνται γύρω από τη Μυριέλλα Κουριέντη που έχει ένα είδους φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο Γιάννης Λυγνός και ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής, που συνδέονται μαζί της είναι τα δύο πιο πρόσφατα ονόματα που έχουν γραφτεί.

Όπως είπε όμως ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» στην παραγωγή του ριάλιτι δεν έχουν στόχο να επαναλάβουν το περσινό σενάριο Σάκης – Μαριλένα. Αυτό δείχνει ότι δε θα δούμε κάποιον από τους δύο στο ριάλιτι επιβίωσης του κανάλι του Φαλήρου.

Ένα ακόμη όνομα είναι αυτό της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Το μοντέλο, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ δεν έχει υπογράψει ακόμη. Έχει όμως προγραμματιστεί η αναχώρησή της γύρω στις 20 Ιανουαρίου προκειμένου να μπει στις αρχές Φεβρουαρίου. Η εκ των νικητριών του δεύτερου κύκλου του «GNTM» στο Star συμμετείχε και στον περσινό κύκλο.

Ο Στέλιος Λεγάκης και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, που ακούστηκαν σχετικά πρόσφατα, είναι δύο πρόσωπα που είχαν συζητήσει με την παραγωγή πριν μπουν οι παίκτες στο ριάλιτι. Ωστόσο δεν αποκλείεται να τους δούμε να μπαίνουν στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομήνικο.

Στην Καραϊβική είναι ήδη ο Άρης Σοϊλέδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και τις επόμενες μέρες θα κάνει την είσοδό του στο ριάλιτι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα. Στο ξενοδοχείο είναι ακόμη ένας παίκτης που αναμένεται να μπει στην ομάδα των μαχητών.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.