Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά ο Κανάκης...

Έκλεισαν στόματα Κανάκης και «Ράδιο Αρβύλα»… (Vid)

Είπε κανείς τίποτα;

Ήταν, στα πολλά χρόνια που κάνει τηλεόραση, η πιο δύσκολη στιγμή (μαζί με τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Παραρά) της καριέρας του Αντώνη Κανάκη: οι κατηγορίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που αναρτούσε στο διαδίκτυο τις προσωπικές του στιγμές με τις κοπέλες του πήρε- και δικαίως- διαστάσεις χιονοστιβάδας, με τον frontman των «Ράδιο Αρβύλα» να τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες τον γνωστό παρουσιαστή από την εκπομπή και να κινούνται, μάλιστα, και νομικά εναντίον του.

Παρά τις φήμες που ήθελαν την «Αρβύλα» (αλλά και το «Βινύλιο») να σταματούν από τον ΑΝΤ1 και να μη συνεχίζουν από το 2022 και μετά, εν τέλει η παρέα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει κανονικά και μάλιστα την τρέχουσα εβδομάδα έκαναν το… comeback στη μικρή οθόνη.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως άμα τη επιστροφή τους στα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Κανάκης και η παρέα του «επιτίθεντο» με περίσσια… μανία στην Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό, ως «αποτέλεσμα» της κόντρας που είχε ξεσπάσει με τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την υπόθεση Παναγιωτόπουλου.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά ήρθε η απάντηση του Κανάκη, μ’ ένα βίντεο-έπος που είχε για «πρωταγωνιστή» τον Αλέξη Τσίπρα, σαν άλλο… Bachelor Αλέξη Παππά.

Το αποτέλεσμα μέσω του τρομερού μοντάζ ήταν ξεκαρδιστικό και έκλεισε στόματα αναφορικά με το αν πιάνουν στο στόμα τους τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην πρωθυπουργό.

Δείτε το παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Seen by Olga Parthenea-Georgatsou at 9:44 PM

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.