Η ΕΡΤ ετοιμάζει σειρά εποχής

Σειρά που προοριζόταν για την ΕΡΤ μένει στο συρτάρι

Το φιλόδοξο πρότζεκτ ναυάγησε.

Ήταν από τις σειρές που αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το «Music Hall» επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ με την οποία είχε αρχικά συμφωνήσει η εταιρεία παραγωγής.

Στη συνέχεια όμως υπήρξε ρήξη των παραγωγών με τη δημόσια τηλεόραση. Κάπως έτσι η σειρά βρέθηκε ένα βήμα μακριά από τον ALPHA ωστόσο και πάλι είναι λίγες οι πιθανότητες να βγει στον αέρα.

Ο λόγος είναι η διαφωνία που είχε η εταιρεία παραγωγής με σεναριογράφο Κλεάνθη Δανόπουλο.

Μόνη πιθανότητα να βρει τον δρόμο του για τον τηλεοπτικό αέρα η σειρά είναι ο σεναριογράφος να βρει άλλη εταιρεία παραγωγής και το όλο project να στηθεί από την αρχή. Σύμφωνα με όσα είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Φιλαρέτη Κομνηνού θα είχαν τους βασικούς ρόλους.

Ο προϋπολογισμός της κυμαινόταν στα 4.560.000 ευρώ για 80 επεισόδια 45λεπτης διάρκειας. Η ιστορία του «Music Hall» εξελίσσεται στην εποχή του Μεσοπολέμου και επικεντρώνεται σε ένα κοσμικό κέντρο διασκέδασης του 1928, στο οποίο συνωστίζονται φιλόδοξοι κερδοσκόποι, αδίστακτοι απατεώνες, μέλη του υποκόσμου, ακροβάτες, χορευτές, τραγουδιστές, ηθοποιοί αλλά και άνθρωποι του πνεύματος. Μεταξύ τους αναπτύσσονται φιλίες, έχθρες, πάθη και έρωτες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.