Survivor | Xαμός με το ακατάλληλο πλάvο της πιο πληθωρικής παίκτριας (Pics & Vid)

Αποχώρηση-βόμβα: Εκτός Survivor το φαβορί | Ποιος μπαίνει στη θέση του

Οι ανατροπές συνεχίζονται χωρίς τέλος.

Οι ανατροπές συνεχίζονται στον φετινό πέμπτο κύκλο του Survivor, πριν ακόμα το ριάλιτι του ΣΚΑΪ κλείσει ένα μήνα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι αποχωρήσεις που δεν επέλεξε το κοινό ξεκίνησαν από την οικειοθελή του Γιάννη Χατζηγεωργίου αλλά όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν και άλλες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, για λόγους υγείας, αναμένεται να αποχωρήσουν τρεις παίκτες των Μαχητών, ύστερα από απόφαση των ιατρών της παραγωγής η οποία αποφάσισε να τους στείλει οριστικά πίσω στην Ελλάδα.

Οι τρείς παίκτες που θα αποχωρήσουν, χωρίς να δούμε την αποχώρησή τους τηλεοπτικά, παρά μόνο την ανακοίνωση ότι αποχωρούν από το ριάλιτι, είναι ο Θανάσης Μπέλος, ο Σταμάτης Καλαφατάς και η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των τριών αυτών πολύ δυνατών παικτών της ομάδας των Μαχητών.

Μπορεί ένα από τα φαβορί να φεύγει από το παιχνίδι, ένα όνομα όμως που απασχόλησε και τον περυσινό κύκλο του Survivor επιστρέφει. Αυτή τη φορά πιο δυνατή και έτοιμη να πάει ως το τέλος. Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, τη νικήτρια του GNTM η οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την προηγούμενη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.