«Σας ετοίμασα @ρχίδι@ καπαμά» - «Σωτήρη, θα τα βάλεις στο στόμα σου;»:Θεά διαγωνιζόμενη γονάτισε τους 3 κριτές του MasterChef (Vid)

«Σας ετοίμασα @ρχίδι@ καπαμά» – «Σωτήρη, θα τα βάλεις στο στόμα σου;»:Θεά διαγωνιζόμενη γονάτισε τους 3 κριτές του MasterChef (Vid)

«Υπάρχει κάποιος συμβολισμός στην επιλογή του φαγητού;», ρώτησε με χιούμορ ο Κουτσόπουλος.

Παράξενο όνομα, ασυνήθιστη επιλογή πιάτου. Η Λύκα από την Πάτρα πήγε με σκοπό να εντυπωθεί στους κριτές και να τους κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Ήταν ένα μάθημα ψυχολογίας η εμφάνιση της στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Γιατί όταν από την πρώτη στιγμή κάνεις τους άλλους να γελάσουν και να το ρίξουν στην πλάκα, δημιουργείς όλη την καλή διάθεση, απελευθερώνεις όλες τις ορμόνες που θα τους επιτρέψουν να απολαύσουν περισσότερο το φαγητό σου και να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις όποιες μικρές αστοχίες.

Η Λύκα λοιπόν, αποφάσισε να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του MasterChef μαγειρεύοντας «@ρχίδι@ καπαμά», δηλαδή αμελέτητα μοσχαριού με κόκκινη σάλτσα πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, σαν μπρουσκέτα.

Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος γέλασαν μόλις άκουσαν το όνομα του πιάτου, με τον πρώτο να λέει στον τελευταίο «θα τα βάλεις στο στόμα σου». Η πλάκα συνεχίστηκε και στη δοκιμή αργότερα, με τον Κουτσόπουλο να φωνάζει στον Κοντιζά «Σώτο, μη φας μεγάλη μπουκιά… Τσίμπα απλά».

Ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν ο μόνος που έδωσε αρνητική απάντηση στη Λύκα, γιατί όπως της εξήγησε το πιάτο της ήταν καλά μαγειρεμένο, αλλά δεν βλέπει πως μπορεί να αντέξει στη συνέχεια του θεσμού.

Ο Κοντιζάς με τον Κουτσόπουλο της έδωσαν το «ναι», όμως, κι έτσι η… ποvηρή παίκτρια πήρε την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε την ξεκαρδιστική audition της στο 03:47!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.