«Με θώπευσε και μου ζήτησε και...»: 16χρονη κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση (Vid)

«Με θώπευσε και μου ζήτησε και…»: 16χρονη κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση (Vid)

Άλλη μία σοκαριστική υπόθεση έρχεται στο φως.

Μία νέα υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά φορά μίας 16χρονης κοπέλας η οποία κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι, που προβάλλεται αυτή την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA, η καταγγελία της έφηβης βρίσκεται στην εισαγγελία για αξιολόγηση. Το περιστατικό που καταγγέλλεται συνέβη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Όπως υποστηρίζει στη μήνυσή της η νεαρή κοπέλα, επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από νυχτερινό έξοδο, όταν ο εν λόγω άνδρας την άρπαξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και την θώπευσε στους γοφούς.

Τονίζει μάλιστα ότι ο εν λόγω άνδρας της πρότεινε να τον ακολουθήσει σπίτι του για να της κάνει μασάζ. Η 16χρονη κατάφερε να του ξεφύγει, έτρεξε σπίτι της και την επόμενη ημέρα ενημέρωσε τους γονείς της για όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοπέλα μετέβη μαζί με τον πατέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου υπέβαλαν μήνυση για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Ο παίκτης ριάλιτι κλήθηκε τηλεφωνικά να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό:

«Πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης και σε θωπείες στους γλουτούς. Αυτές οι χειρονομίες όμως συνοδεύτηκαν και με προτάσεις, που αφορούσαν στην τέλεση ασελγών πράξεων, δηλαδή της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας «όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο καταφύγιό της, που είναι το σπίτι της και το επόμενο πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Η δεύτερη μεγάλη κατάκτηση της 16χρονης είναι ότι κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, δηλαδή κατήγγειλε αμέσως το συμβάν».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.